Brugte biler til salg

Køb din brugte bil nemt og bekvemt i Skelby nær Glumsø og Næstved

Står du og skal købe en ny bil, og ønsker du at købe en brugt bil, har vi et udbud af brugte biler. Hos Skelby Autoværksted ved vi, at mange biler kan køre mange år endnu, og derfor gør vi en dyd ud af at klargøre dem og sælge dem på ny, så flere kan få glæde af dem. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af biler i forskellige prisklasser, størrelser og antal kilometer, og alle bilerne udbydes til fordelagtige priser.

 

Gør købet af brugt bil nemt

Vi ved, at det kan være svært at navigere i udbuddet af brugte biler. Skal man købe privat eller gennem en virksomhed? Vælger du at købe en brugt bil hos os, får du en nem og sikker løsning. Vores brugte biler er altid tjekket, gennemgået og klargjort, så du får en bil, der er fejlfri og køreklar. Tilmed får du, når du køber din brugte bil gennem en virksomhed, et halvt års garanti samt 2 års reklamationsret.  

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Er du interesseret i at høre nærmere om vores udbud af brugte biler, kan du altid kontakte os på telefon: 55 45 00 50 og høre nærmere om, hvad vi pt kan tilbyde. Vil du se nærmere på bilerne, og ønsker du en prøvetur, kan du besøge os på vores værksted i Skelby. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette bil tilpasset dine ønsker og behov.